Kandidater til fylkestinget

5. april 2019

BIRTE SIMONSEN

Birte Simonsen, fylkesordførerkandidat

Om Birte:
Birte er en parti-veteran, og var i sin tid med på starte partiet. Siden har hun sittet som talsperson i flere perioder, arbeidsutvalget og sentralstyret. Hun har hele sitt liv bodd i Kristiansand, og har i lang tid jobbet som lærer på UiA. Birte ble valgt inn som MDGs representant på fylkestinget i Vest-Agder i 2015. Der har hun fått mange gjennomslag, og gjort en solid jobb. Derfor har MDG Agder nå valgt henne som listetoppen sin i valget 2019.

ESBEN MOY

Esben Moy, 2-kandidat til fylkestinget

Om Esben:
Esben har vært aktiv i partiet i mange år. Han har sittet flere perioder som leder i Aust-Agder MDG. Han bor i Grimstad, og jobber som lærer på UiA. Esben ble valgt inn som MDGs kommunestyrerepresentant i Grimstad i 2015. Der har han gjort en god jobb. Nå er han leder i fylkesstyret, og stiller som 2-kandidat til fylkestinget.

ODA SOFIE PETTERSEN

Oda Sofie Pettersen, 3-kandidat til fylkestinget

Om Oda:
Oda har vært aktiv i Miljøpartiet de Grønne, og Grønn Ungdom siden 2016. Hun har i to perioder vært leder for Grønn Ungdom Agder. Oda er 19 år, og bor i Søgne. Hun jobber som MDG Agders fylkessekretær, og som fisker. Nå stiller hun som 3-kandidat til fylkestinget.

IDA JORDAL

Ida Jordal, 4-kandidat til fylkestinget

Om Ida:
Ida har lenge vært aktiv i MDG. Nå bor hun i Lyngdal.